• Tilfredshedsgaranti på vinduespolering

  Hos PARTNERPOLERING har vi høje krav til kvaliteten, og vi er først tilfredse, når resultatet er 100 % i orden. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på vinduespolering. Det indebærer, at vi skal kunne stå inde for, at resultatet lever op til vores kvalitetskrav. Hvis der mod forventning alligevel skulle opstå behov for en reklamation, retter vi selvfølgelig op på det hurtigt.

  Erfaring

  Mange års erfaring som vinduespudser i Esbjerg og København er din garanti for et professionelt og grundigt stykke arbejde hver gang. PARTNERPOLERING ved, hvad der virker og holder sig løbende opdateret inden for det sidste nye. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

  Grundighed

  Hos PARTNERPOLERING sætter vi en ære i at gøre et godt stykke arbejde hver gang. Grundighed betaler sig - både for kunden og for os, og vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest.

  Miljø

  Miljøet er vigtigt for os i PARTNERPOLERING. Vi bruger naturligvis miljørigtig sæbe og vi anvender ikke klorblegede vaskeklude. Trods vores gode rengøringsprodukter og valg af miljøvenligt værktøj har vi naturligvis konkurrencedygtige priser.

  Stabilitet

  En aftale er en aftale - særligt hos PARTNERPOLERING. Vores erfarne og stabile medarbejdere ved, at vinduespolering ofte skal koordineres og en aftalt tid er vigtig i forhold til at skabe mindst mulig forstyrrelse for kunderne i det daglige. Kontakt os i dag og lad vores ekspertise sørge for rene ruder.